Voluntari

Fii Voluntar!

voluntari

Voluntariatul in domeniul studiilor absolvite se considera vechime in munca!
Vino alaturi de noi !
Voluntariatul este o activitate plină de satisfactii care îţi poate spori perspectivele de carieră.
Orice tanar responsabil, flexibil, dornic să înveţe, şi mai presus de toate, interest de copiii cu autism poate fi in echipa noastra. Te poti implica in orice activitate a centrului nostru :
• Strângere de fonduri si campanii de ajutorare a copiilor cu autism
• Devino terapeut în terapie ABA
Dacă eşti student sau tânăr absolvent al facultăţii de Psihologie ştii deja că Terapia ABA este cea care poate schimba viaţa unui copil cu autism. Ca voluntar în Asociaţie vei avea şansa de a învaţa secretele aplicării tehnicilor ABA de la specialiştii noştri şi vei intra în contact cu copiii aflaţi în terapie în centrele ATSA.
• Ajuta ne in activitatea de adminsitratie
Activităţile celor aflaţi în slujba copiilor nu se încheie niciodată aşadar, dacă vei alege să te alături, ca voluntar, departamentului administrativ ne vei ajută în tehnoradactare, introducere date, scanare, recepţie, arhivare şi în general în tot ceea ce înseamnă administrarea activităţilor şi centrelor ATSA.
• Cum poţi deveni voluntar?
Pentru mai multe detalii contacteaza ne si viziteaza centrele noastre la adresele mentionate la rubrica Contact.