Evenimente

 

1.Premiera de joi- 04.06.2015- Mircea Baniciu pe scena teatrului Alexandru Davilla, tânărul pianist Goian, versuri minunate recitate de Florin Dumitru si o incredibila combinație folk-piano : Mircea Baniciu si Catalin Dumitru. Toate acestea pentru o cauza caritabila – Asociatia Atsa Arges .

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”evenimente”]

2.Spectacol caritabil 2015 cu sprijinul copiilor din gradinite sis coli

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”7″ gal_title=”copii”]

3.Ziua Autismului 2 aprilie AM FOST ACOLO

Ziua conștientizării autismului v-o povestim asa :
“Sa fii autist nu inseamna sa fii neuman.Insa inseamna sa fii un strain. Inseamna ca ceea ce este normal pt mine, nu este normal pt alti oameni.Sub anumite aspecte, eu sunt fr prost echipat pt a putea suprevietui in aceasta lume, precum un extraterestru esuat fara un manual de orientare…Acordati-mi demnitatea de a ma cunoaste in termenul meu – recunoasteti faptul ca suntem in mod egal straini unii fata de ceilalti, ca felul meu de a fi nu este doar o versiune defecta a felului vostru de a fi. Suspendati pentru o clipa propriile voastre prezumtii! Definiti-va proprii termeni! Lucrati cu mine pt a construi punti intre noi!…”Jim Sinclair (1992)

NOI suntem autiști!… Și pictam, învățăm, povestim, dăruim și iubim la fel ca voi!

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”ziua autismului”]

 

 

4.Conferința Naționala a Medicilor de Familie din România . București, 2016

M.am bucurat sa împărtășesc din experiența mea, atât in calitate de părinte al unui copil special minunat, cat si de președinte al unui ONG, Asociatia Atsa Arges, azi , in cadrul Workshop.ului, organizat in colaborare cu Help Autism. M.am bucurat sa împărtășesc aceasta experiența cu oameni minunați , printre care : Mariana Hanganu, Dr. Irina Radu , Dr. Ileana Efrim , Ionela Tudorașcu, Elena Ungureanu.

1

Conferința Naționala a Medicilor de Familie din România . București, 2016. Am participat , împreuna cu echipa Help Autism, reprezentata prin Mariana Hanganu, la Secțiunea Sanatate Mintala. Maine, Help Autism si Asociatia Atsa Arges vor susține un Workshop cu tematica : importantă screeningului in identificarea precoce a tulburărilor de spectru autist si tulburărilor asociate . Vom evidenția rolul medicului de familie in relația beneficiar-diagnostic-tratament .

[Best_Wordpress_Gallery id=”9″ gal_title=”conferinta”]