Directioneaza 2%

Redirectioneaza 2%. Ajuta un copil cu autism sa invete si sa traiasca independet!

directioneaza 2

Suma reprezentand 2% din impozitul individual pe venit, datorat statului, poate fi direcționată conform legii, către o organizație non profit, la alegerea ta! Alege ATSA Arges!

  • Nu te costa nimic!
  •  Cheltui banii publici in scop caritabil!
  • Directionand aceasta suma catre ATSA Arges  acorzi o sansa copiilor cu tulburari din spectrul autism de a avea acces la terapie necesara dezvoltarii si cresterii lor ca oameni!

Descarca formularele 230 si 200, si  compleaza datele pe declaratie, in functie de sursa ta de venit:

  • Pentru venituri salariale: completeaza Declaratia 230 (punctele A si B). Nu iti face probleme daca atunci nu cunoasti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Poti lasa casuta necompletata!
  • daca ai venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc): completeaza Declaratia 200. Te rugam sa completezi cu atentie toate datele!

Pentru colectare si depunere trimite un mesaj pe adresa: atsa.arges2016@yahoo.com sau completeaza formularul din meniul contact si vom prelua noi pentru tine aceasta sarcina.

BAZA LEGALA: Codul Fiscal, Art. 84 din Legea 571 / 2003
(2) Contribuabilii pot dispune asupra destinaţiei unei sume, reprezentând până la 2% din impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, câştigul net anual impozabil din transferul titlurilor de valoare, altele decât părţile sociale şi valorile mobiliare, în cazul societăţilor închise, câştigul net anual din operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract, şi orice alte operaţiuni de acest gen, pentru susţinerea entităţilor nonprofit care se înfiinţează şi funcţionează în condiţiile legii, unităţilor de cult, precum şi pentru acordarea de burse private, conform legii.

Descarca de aici formularele 230 sau 200.

 Multumim  ca esti alaturi de noi, echipa ATSA Arges.